Étlaplista

Az itt felsorolt ételek közül könnyedén összeállítható akár az évszakonként változó menüsor a megrendelő elvárásai alapján.

 

Tartalomjegyzék

 

Előételek, ízelítők

Tojásételek

Mártások, öntetek

Öntetek

Mártások

Tészták, tésztaéletek, rizs

Levesek, levesbetétek

Köretek, főzelékek

Saláták, savanyúságok

Összetett saláták

Halak, halakból és hidegvérűekből készült ételek

Húsételek

Szárnyashúsból készült ételek

Vadhúsból készült ételek

Házi tészták, sütemények

Desszertek, édességek, fagylaltok

Édes mártások, habok, öntetek

Sajtok és hozzávalók

Gyümölcsök, befőttek

Fűszerek, ízesítők

Gombák, gombából készült ételek

Nyers koszt, nyers ételek

Kenyerek, pékárúk

Vajak

Reggelik, hentesáruk, felvágottak

Italok

Alkohol tartalmú italok

Alkoholmentes italok

 

Az ételek teljes listáját az alábbi .docx formátumban töltheti le a következő címen:

/_userfiles_/etlaplista/etellista.doc

 

 

Asztali nézet