Az itt felsorolt ételek közül könnyedén összeállítható akár az évszakonként változó menüsor a megrendelő elvárásai alapján.
Előételek, ízelítők
Tojásételek
Mártások, öntetek
Öntetek
Mártások
Tészták, tésztaéletek, rizs
Levesek, levesbetétek
Köretek, főzelékek
Saláták, savanyúságok
Összetett saláták
Halak, halakból és hidegvérűekből készült ételek
Húsételek
Szárnyashúsból készült ételek
Vadhúsból készült ételek
Házi tészták, sütemények
Desszertek, édességek, fagylaltok
Édes mártások, habok, öntetek
Sajtok és hozzávalók
Gyümölcsök, befőttek
Fűszerek, ízesítők
Gombák, gombából készült ételek
Nyers koszt, nyers ételek
Kenyerek, pékárúk
Vajak
Reggelik, hentesáruk, felvágottak
Italok
Alkohol tartalmú italok
Alkoholmentes italok
Az ételek teljes listáját az alábbi .docx formátumban töltheti le a következő címen:
/_userfiles_/etlaplista/etellista.doc